You are here
Home >

Het met zoveel mogelijk plezier sporten is de wens van elke (duur)sporter. Ongemakken willen we voorkomen. Hierom beschermen we het lichaam door beschermende kleding en schoenen te dragen en het van de juiste brandstof te voorzien. Ook laat de serieuze duursporter het lichaam, zeker bij een marathonvoorbereiding of bij toename van de inspanning, regelmatig masseren. Naast een professionele sportmassage geven de ervaren sportverzorgers adviezen om blessures te voorkomen of om er sneller van te herstellen. Tapen (het medical taping concept/ kinesiotaping) behoort ook tot de mogelijkheden.

Elk lid van AV Hollandia, beginner of gevorderd, snel of minder snel, is welkom!

Met uitzondering van feestdagen en de schoolvakanties zijn er elke maandagavond twee sportverzorgers in het clubgebouw aanwezig van 19:00 tot 21:15.
Bijdrage per massage (ongeveer 45 minuten) is € 20,00.Online reserveren

Er zijn 3 tijdblokken: 19:00 tot 19:45,  19:45 tot 20:30 en van 20:30 tot 21:15 uur.  Er zijn twee plekken per tijdsblok beschikbaar.

Reserveren kan via onderstaande link:
Reserveer hier één van de beschikbare plekken per avond
(er kan tot maximaal 1 maand vooruit gereserveerd worden en tot uiterlijk maandag 17:00 uur voor een afspraak op dezelfde dag)

Reserveer s.v.p. het vroegst mogelijke tijdstip zodat er geen lege plekken tussen afspraken ontstaan en de sportverzorger niet onnodig tot 21:15 uur hoeft te blijven! 

Stuur een berichtje aan sportverzorgingavhollandia@gmail.com als je een afspraak wilt annuleren of als je vragen hebt met betrekking tot de sportverzorging.


Sportverzorgers / contactgegevens

Onze sportverzorgers zijn (v.l.n.r.): Loes Kunst, Herman Akkerman, Arie den Blanken, en Bob Klappe. Pieter van de Wiel is na enige jaren van afwezigheid weer tot het team toegetreden.

Ben je sportmasseur en zou je ervaring binnen de atletiek willen opdoen ? Neem dan via bovenstaand e-mailadres contact op met Arie. je hoeft geen lid van AV Hollandia te zijn om het sportverzorgersteam te mogen versterken.

Natuurlijk heeft de vereniging ook EHBO-artikelen. Er zijn twee EHBO-rugzakjes die de trainer meeneemt als er buiten de baan wordt getraind (bijvoorbeeld in Schoorl). In het clubgebouw is een EHBO-koffer A aanwezig, aangevuld met instant cool packs. Arie den Blanken heeft de taak op zich genomen om de koffer en rugzakjes aan te vullen, of artikelen te vervangen, als dat nodig is. De gebruiksaanwijzingen van de diverse artikelen zijn verzameld in een bestand dat hier te downloaden is.

Top